dimecres, 11 de juny del 2008

AIXÒ NOMÉS ÉS EL PRINCIPI !


La igenuïtat catalana sobrepassa els límits més insospitats. Quan ens trobem amb els pixats al ventre, llavors, sí, ho critiquem tot! i de quina manera! Però abans d'això tothom reia, "se n'anava de viatge", vivia per sobre de les seves possibiliats, contents i ... enganyats. Què us costa catalans unir-vos i lluitar pels nostres mateixos objectius? Foteu pena. Ara on està la vostra "pijeria". La veritat és que no teniu el valor i coratge necessaris per escometre contra tanta fanfàrria existent. Ja és massa tard per recuperar-se. Vosaltres, catalans ho heu fet possible.

Ara en tenim però les conseqüències: CRISI ECONÓMICA, INFLACCIÓ, VAGUES DE TRANSPORTS, ATURAMENT DEL CONSUM I LA ESCASSA PRODUCCIÓ, per no parlar de la RECÀRREGA EN EL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ.

Vosaltres, tots, catalans, sou culpables, per votar partits que no fan res per cambiar la situació d´aquest gran país. Només saben omplir-se les butxaques. Això és el que saben fer millor, fan discursos tronats, embriaguen la gent amb mentides i amb estratègies que només un acadèmic pot entendre bé.


Aquesta és una promesa: El que dic aquí, només és el començament, la CRISI anirà en augment, serà progressiva, i afectarà a tota aquesta societat de serveis i poc industrialitzada en la que vivim. Els catalans ho tindrem molt negre a partir d'ara. No hi haurà feina per ningú. La economia domèstica es ressentirà fins a límits indescriptibles. La situació que ens tocarà viure serà inaguantable. Quan l'índex de criminalitat pugi, producte de la finalització dels cobraments dels no asalariats que depenguin del subsidi de l'atur (sobretot immigrants), anirem calents. Un cúmul d'esdeveniments esdevindran terribles i un darrere l'altre. Serà incontrolat. Davant això, catalans, ens hem de fer forts i UNIR-NOS o mai serem res. Se'ns obre davant nostre una possibilitat històrica de ressorgir de les cendres com un poble orgullós, i ...són amb les crisis quan s´ha de treballar més per aconseguir objectius propis i de grup, ja que la persona moderna és individualista i "no vota", però quan "li toquen la faba", com ara, estarà disposada a tot.



P.D. Agraeixo les opinions que em feu arribar tots els lectors del bloc. Dintre de poc temps, crearé un espai dins d´aquest que es dividirà en un test (perquè tothom deixi la seva opinió de les preguntes que s´hi formulen) i un apartat amb títol " JO PROPOSO" en que tots els lectors em proposareu les activitats, actes, idees i altres que prepareu o que voleu incentivar. A tots, gràcies per la vostra col·laboració.